Werkplaats

topimage-werkplaats

Moderne werkplaats
In onze moderne werkplaats zijn wij in staat om alle werkzaamheden aan uw auto op een kwalitatief hoog niveau te volbrengen. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur die ons in staat stelt ieder merk en type auto in onderhoud te nemen.

Diagnose
Het snel en correct vaststellen van storingen is van belang bij het snel weer beschikbaar maken van uw auto. In de moderne tijd zijn auto’s bijna allemaal uitgerust met digitaal motormanagement en is ervaring en de juiste apparatuur een vereiste om verantwoord onderhoud te kunnen plegen op uw auto.

Onderhoudsbeurten
U wilt ook dat uw auto zo lang mogelijk mee gaat en weinig kosten met zich meebrengt. Om zo min mogelijk verrassingen tegen te komen, is het raadzaam om periodiek de kleine of grote beurt uit te laten voeren.

Banden
Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor banden en velgen , aanschaf, wisselen zomer / winter en opslag van uw wielen. Ook hebben wij diverse gebruikte sets winterbanden op voorraad staan.

Schadeherstel
Een flinke deuk of een krasje. Iedere automobilist krijgt weleens te maken met schade. Wij herstellen deze schade supersnel, rimpelloos en zonder dat u er omkijken naar heeft. U kunt uw autoschade online of telefonisch aan ons melden. Indien dat nodig is halen wij uw auto op, zorgen voor (gratis) vervangend vervoer en leggen ook contact met uw verzekeraar of tussenpersoon als dat gewenst is.

BOVAG lid
Wij zijn BOAVAG lid. Voor u is dat een extra kwaliteitsgarantie. Immers ieder BOVAG lid moet voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Wij zijn tevens uw erkend APK-keuringsstation en voert uw APK-keuring snel en nauwkeurig uit. (Diesel, Benzine en LPG)

Een APK keuring is zelfs gratis bij een grote beurt !
Uiteraard zijn wij ook STEK-erkend en mogen wij alle controles, onderhoud en reparaties uitvoeren aan alle merken auto’s met airco.