Sinds 1936

Gezonde, frisse lucht

Voorkom schimmels

Airconditioning is tegenwoordig vaak een standaardvoorziening in nieuwe auto’s. Tijdens warme zomers of een lange vakantierit is verkoeling van de airco vrijwel onmisbaar.

Filters zorgen dat pollen en andere verontreinigingen van buiten worden tegengehouden. Het is van belang dat bepaalde airco-onderdelen regelmatig worden nagekeken en vervangen, omdat de inzittenden anders kans lopen op gezondheidsklachten als geïrriteerde luchtwegen, keelpijn en tranende ogen.

Daarnaast moet het koudemiddel periodiek worden bijgevuld, omdat de airco anders ‘droog’ loopt, met fikse schade tot gevolg.

Periodiek onderhoud is niet alleen bij intensief gebruik nodig, maar ook wanneer de airco slechts sporadisch wordt gebruikt. Juist dan hebben schimmels en bacteriën lange tijd vrij spel om zich te nestelen.

Toe aan een airocheck? Wij ontzorgen u volledig met onze haal- en brengservice. Indien gewenst ontvangt u een leenauto of fiets.

Optimaal comfort

Voor een optimaal klimaat in uw voertuig raden wij aan om de airconditioning minimaal tweejaarlijks, maar bij voorkeur elk jaar,  te onderhouden, zodat de vorming van schimmels en bacteriën wordt voorkomen en de optimale werking van het systeem gegarandeerd blijft.

Een goed onderhouden airco zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor de gezondheid.

Afspraak maken

    Kies twee data waarop een afspraak u schikt:

    Leenfiets nodigLeenauto nodig